Care-arrangement

Soms gaat het niet zoals we willen..

 

Een ongeluk of een geplande operatie? Het herstel gaat niet áltijd voorspoedig. Bovendien verlaten we soms het ziekenhuis, terwijl we vinden, dat we daar nu nog nét niet klaar voor zijn. 

Verblijf 
Bij het Van der Valk Care-verblijf staat 24/7 een ervaren verpleegkundige voor u klaar, die u alle benodigde zorg en ondersteuning voorziet. De koks van Hotel Tiel bereiden geweldige maaltijden voor, waarbij rekening gehouden wordt met uw speciale dieetwensen. Vanzelfsprekend staan alle ‘Vitalenten’ (fysiotherapeuten en oefentherapeuten) voor u klaar. Hiermee wordt het verblijf niet alleen aangenamer, men herstelt in veel gevallen ook sneller.

Een zorgarrangement vanaf incheck tot uitcheck met uitstekende verpleging.

Na uw incheck bij de hotelreceptie wordt u opgehaald en naar uw hotelkamer gebracht. Rond 17.00 uur kunt u een aperitiefje drinken en aansluitend genieten van een heerlijk 3-gangen diner in het restaurant, met als u wilt, een goed glas wijn. Na een heerlijke nachtrust gaat u, wanneer het u uitkomt, lekker ontbijten in het restaurant. Rond het middaguur verwelkomen wij u in het restaurant voor een lunchbuffet.

Arrangement  
Vaste arrangementsprijs € 245,00 op basis van 1-persoon in een luxe single kamer. Uiteraard is het ook mogelijk om het arrangement te boeken met een extra persoon op uw hotelkamer. De toeslag voor de 2e persoon bedraagt dan € 75,00 all in.

Arrangement inclusief (voor 1-persoon)
•    lunchbuffet
•    welkomstdrankje
•    3-gangendiner
•    uitgebreid ontbijtbuffet
•    kwalitatieve verpleging aanwezig
•    overnachting in een luxe single kamer
•    24-uurs verpleging 

Boekt u een 2e persoon bij dan beschikt u over een luxe double kamer en geniet de partner eveneens van het lunchbuffet, het welkomstdrankje, het diner en het ontbijtbuffet. De partner kan echter geen aanspraak maken op de verpleging.