Contact
Neem contact op
+31 344 881000

Vakantie zorgweekend

Geniet 3 nachten in ons hotel! Inclusief 2 uur verzorging per dag, verblijf in een luxe aangepaste hotelkamer, ontbijt, lunch en diner.

Het betreft een verblijf op basis van twee personen en volpension. Dit betekent dat u ontbijt, lunch, diner heeft. Met een Life cooking diner op zaterdag en deelname aan de brunch op zondag (indien mogelijk i.v.m. de geldende maatregelen). Zo wordt ook de mantelzorger ontzien van zijn/haar zorgtaken en kunt u samen ontspannen en genieten. Bij het weekend zorgarrangement wordt u op vrijdagmiddag (tussen 14.00 - 16.00 uur) verwacht om in te checken bij de hotelreceptie. Tijdens de check-in procedure zal een zorgmedewerker samen met u uw persoonlijke ont-zorgplan opstellen. Op maandagochtend checkt u na het ontbijt (voor 10.00 uur) weer uit.

De kamers zijn standaard voorzien van één hoog/laag bed en toiletbeugels. Eventueel overige benodigde hulpmiddelen kunnen voor u verzorgt worden, zodat deze bij aankomst geïnstalleerd zijn op de kamer. Let u erop dat sommige artikelen uitsluitend tegen betaling van een huurtarief verstrekt worden.

De prijs is € 331,- per nacht voor twee personen.

Klik hier voor de informatiefolder.

Klik hier om het reserveringsformulier te downloaden.