Contact
Neem contact op
+31 344 88 10 00

Van der Valk Care biedt mantelzorgers een adempauze

26 oktober 2018

Een mantelzorger biedt hulp aan een hulpbehoevende, zoals een kennis, een partner of een ander familielid. In 2016 gaven 1 op de 3 Nederlanders mantelzorg. Dat komt neer op ongeveer 4,4 miljoen mantelzorgers. Hiervan voelt 8,6% zich zwaar belast. Daarom vinden wij het belangrijk dat mantelzorgers een adempauze kunnen nemen.

Tijd voor vakantie

Heeft u als mantelzorger behoefte om even op adempauze te komen? Lekker een weekendje weg of misschien wel langer. Dan biedt Van der Valk Care de oplossing. Wij nemen de zorg volledig uit uw handen. U kunt er ook voor kiezen om uw vakantie samen met uw familielid bij Van der Valk Care door te brengen. Wij nemen dan de zorg op ons en u kunt toch bij uw familielid zijn.

Genieten van de faciliteiten

Terwijl er voor uw familielid wordt gezorgd, kunt u genieten van onze faciliteiten. Start de dag met een heerlijk ontbijtbuffet en trek daarna een aantal baantjes in het zwembad. Heeft u nog last van wat spanning? Laat u dan verwennen met een lekkere massage. Wanneer u zin heeft, kunt u ’s middags aanschuiven aan het lunchbuffet. Wilt u na de lunch samen iets met uw familielid ondernemen? Beleef dan Tiel met een DUOfiets. De DUOfiets is een unieke mogelijkheid om samen te fietsen. Na de fietstocht is het tijd voor het diner. Kies uit een van de gerechten van de kaart en geniet van de luxe en gezellige sfeer. Als afsluiting van de dag nog even op de crosstrainer in de sportschool en uw nachtrust kan beginnen.

Rondleiding aanvragen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Van der Valk Care? Of wilt u van te voren een rondleiding? Neem dan gerust contact met ons op. Wij heten u graag welkom!

Bron: Mezzo