Contact
Neem contact op
+31 344 881000

Huishoudelijke hulp

In deze bijzondere tijden is het aandacht hebben voor onze medemens nóg belangrijker geworden, met name voor onze kwetsbare dierbaren. Van der Valk Care@Home geeft deze hulp en aandacht!
Onze Van der Valk medewerkers staan te trappelen om hun gastvrijheid weer in te kunnen zetten. Zij geven u of uw dierbaren extra aandacht en verrichten huishoudelijk werk. U houdt zelf meer energie over voor vrienden en familie.

Laten we elkaar helpen!
Van der Valk Care@home levert een bijdrage aan de levenskwaliteit van onze ouderen. Onze medewerkers geven de gasten een gevoel van vertrouwdheid, betrokkenheid en bieden veiligheid, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de wensen, behoeften en mogelijkheden. Ze houden in een bepaalde mate een oogje in het zeil, wat ervoor zorgt dat er minder stress op de omgeving (mantelzorgers zoals kinderen) wordt gevraagd. Eenzaamheid wordt hiermee ook zoveel mogelijk voorkomen.

Van der Valk Care@Home biedt de volgende dienst aan:
Het invullen van 1,5 uur huishoudelijk werk, gezelschap en/of services stelt u zelf samen uit onze aangeboden diensten en vindt plaats door de week tussen 9.00 en 17.00 uur.

Vaste onderdelen:
- Een moment van aandacht met een kop koffie of thee met wat lekkers;
- U ontvangt een abonnement op Gouden Tijden-radio met muziek en nieuws uit de oude tijd;
- Het verschonen van het linnengoed en handdoeken; we nemen dit altijd mee uit het hotel, zodat u wekelijks heerlijk fris in bed stapt! Ook de handdoekenset komt uit het hotel. We nemen het gebruikte linnen en de handdoeken weer mee, zodat u daar geen omkijken naar hebt.

Variabele onderdelen op basis van uw wensen en behoefte:
- Wassen en strijken van kleding;
- Stofzuigen van de woning;
- Schoonmaken van toilet en het nalopen van de koelkast in de keuken.

Abonnementsvorm
De kosten voor het afnemen van een abonnement zijn € 50,- per week. Deze dienst kan alleen ingezet worden bij een minimale afname van 3 servicemomenten per maand. Minimaal abonnementstarief is € 150,- per maand en wordt door middel van automatische incasso voldaan. Het betreft een abonnement welke u voor minimaal 3 maanden aan gaat, waarna het maandelijks opzegbaar is. Zorg is uitgesloten.

Contact
Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0344 - 881000 of mailen naar info@vandervalkcare.nl
Wilt u zich aanmelden voor een abonnement? Dit kan uitsluitend per mail via info@vandervalkcare.nl

Heeft u een zorgvraag, dan verwijzen wij u graag naar één van onze arrangementen op www.vandervalkcare.nl/arrangementen