Nieuws

Hotel Van der Valk zoekt maatjes

Wanneer we de capaciteit in bedden van het hotel bij Schiphol niet meerekenen, is het Van der Valk hotel in Tiel de grootste vestiging van het concern in Nederland. Het hotel heeft een uniek en heel uitgebreid aanbod aan faciliteiten en services voor hotelgasten, sportievelingen, gasten die een gokje willen wagen of voor zakelijke meetings. Maar het onderscheidt zich echt met de Care-afdeling. Daar gaat dit artikel over.

Lees meer

Van der Valk Care als tussenoplossing

Een paar weken geleden checkte deze mevrouw na een ziekenhuisopname verzwakt in bij Van der Valk Care. Nu is ze door de goede zorgen weer voldoende aangesterkt en gaat ze naar haar nieuwe verblijf in het verzorgingstehuis. Van der Valk Care heeft voor haar als een goeie tussenoplossing gediend! #taartmomentje

Meer informatie

Magazine 65 Plus Vitaal

Van der Valk Care is met een mooi artikel opgenomen in het Magazine 65 Plus Vitaal, een doelgroep die zeker tot de mogelijkheden behoord binnen onze organisatie.

Meer informatie

Ontdek de mogelijkheden, Van der Valk Care

Ben je nog niet bekend met Van der Valk Care? Het is mogelijk om als zorgbehoevende gast, geheel omgeven met professionele zorg van gediplomeerde verpleegkundigen, in Van der Valk Hotel Tiel te verblijven!

Bovendien hebben wij de ISO-certificering behaald, een erkend kwaliteitskeurmerk en de hoogst haalbare norm voor een hotel met zorg!

Kijk voor meer informatie op https://bit.ly/2Ge8oVP.

Teknon Medical Center

Teknon Medical Center is een internationale referentie in orthopedische chirurgie en traumatologie met een team van wereldwijd bekende specialisten!

Er is een samenwerking met Teknon in Barcelona, waarna je kunt revalideren bij Van der Valk Care in Hotel Barcarola (80 km). Neem voor meer informatie contact met ons op via info@vandervalkvitaal.nl

Van der Valk heeft eerste hotel in Nederland met ISO-certificering

Tiel - 9 januari 2018

Van der Valk Care, onderdeel van Van der Valk International heeft met de vestiging Hotel Tiel, als eerste hotel met zorg in Nederland de ISO-certificering behaald. De behaalde ISO certificering is wereldwijd een erkend kwaliteitskeurmerk en de hoogst haalbare norm die door een hotel met zorg kan worden behaald.

 

Lees meer

Van der Valk Care biedt de inwoners van SINT MAARTEN, SABA EN SINT EUSTATIUS onderdak, zorg en hulp aan op Bonaire

Bonaire – vrijdag 15 september 2017
Sinds gisteren staat er een Van der Valk Care team vanuit Nederland standby om hulp en zorg te bieden aan getroffen inwoners van Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius bij het Van der Valk resort op Bonaire. Het team bestaat uit drie verpleegkundigen met uitgebreide kennis van hospitality en zorg en een GZ psycholoog van Mentaal Beter voor de mentale ondersteuning bij trauma opvang.

 

Lees meer

STMR en Van der Valk schudden samen de kussens op

Van der Valk Hotel Tiel en zorgverlener STMR gaan samenwerken om mensen met een zorgbehoefte een tijdelijk en aangenaam verblijf met professionele zorg te bieden.

Lees meer