Ons aanbod

Voordat u onze gast wordt..

Voordat we u in de watten gaan leggen, willen we weten welke zorg u nodig heeft. We doen dit altijd door middel van een intake met onze zorgmanager.

Wat u altijd mee moet nemen is een actuele medicatielijst, recepten en medicatie voor minimaal 24 uur en eventueel de machtiging voor de fysio- of ergotherapeut. Een ID voor de incheck en het pasje van uw ziektekostenverzekeraar.

Indien u antistolling gebruikt laat u zich dan aanmelden bij de trombosedienst bij het ziekenhuis en neemt u uw tromboselijst mee voor de juiste dosering. 
Als u in een buitenlands ziekenhuis behandeld bent geweest, dan moet u getest zijn op de aanwezigheid van de ziekhuisbacterie (MRSA). Bij een negatieve uitslag bent u van harte welkom als onze gast (opname langer dan 24 uur en in de afgelopen 2 maanden).

Van der Valk Care verblijf

Na een operatie of behandeling bent u ' te goed voor het ziekenhuis, maar te slecht voor thuis'. Onze zorgmanager heeft een telefonische intake met u, waarna we besluiten of u in het hotel kunt inchecken. Na uw incheck vindt er altijd binnen een uur een gesprek plaats met onze verpleegkundige voor het maken van het zorgplan. 

Van der Valk Care biedt de lichte zorg die gericht is op herstel: verpleging, verzorging en revalidatie tijdens de herstelfase. Bij herstel gaat het om verpleegkundige basishandelingen, zoals wondverzorging, controle van vitale functies, medicatiebegeleiding, katheteriseren, verzorging met een maagsonde, stomaverzorging, etc. Aan Hotel Tiel is een huisartsengroep verbonden.

Onze zorgservices noemen wij Van der Valk Care.  Wanneer u reserveert voor het Van der Valk Care arrangement, kijken wij goed naar uw zorgvraag, omdat wij graag aan uw verwachtingen willen voldoen. Zo is er bijvoorbeeld ’s nachts een verpleegkundige in huis als slaapwacht. Dat betekent dat u ’s nachts zelfstandig naar toilet moet kunnen. Heeft u vragen, belt u dan met onze zorgmanager; 0344 881325

Een volledig verzorgd verblijf kost € 245,- per persoon en een tweede persoon op de kamer € 75,- extra per dag.

Vakantie met zorg

Hotel Tiel is gastvrij en biedt vele mogelijkheden voor een korte vakantie. Er zijn vele faciliteiten in het hotel, maar ook in de directe omgeving. Tiel biedt vele winkels en uitgaansgelegenheden in het centrum, heerlijke fiets- en wandelroutes, een museum en vele monumenten. Hotelgasten met een lichte somatische beperking krijgen bij ons de zorg die ze nodig hebben. 24 uur per dag. U bent bij ons van harte welkom, met of zonder partner en met of zonder mantelzorger. 

Een volledig verzorgd verblijf kost € 245,- per persoon en een tweede persoon op de kamer € 75,- extra per dag.

Respijtzorg

Soms heeft de mantelzorger ook even vakantie nodig. Dan zijn wij er om uw zorg over te nemen! Uw mantelzorger kan er met een gerust hart even tussen uit, wetende dat u bij ons in goede handen bent, 24 uur per dag.

Een volledig verzorgd verblijf kost € 245,- per persoon