Contact
Neem contact op
+31 344 881000

Over ons

VAN DER VALK CARE BIEDT
U ZORG BIJ HERSTEL

Van der Valk Care biedt herstel-ondersteunende zorg door gekwalificeerde zorgverleners in combinatie met hoogwaardige hospitality. In Hotel Tiel ervaart u het Van der Valk Care arrangement bijna als een vakantie, terwijl er 24 uur per dag een ervaren verpleegkundige voor u klaarstaat. De verpleegkundige medewerkers en therapeuten verlenen u alle benodigde zorg en ondersteuning. Onze koks bereiden voor u telkens weer een geweldige maaltijd, waarbij rekening gehouden wordt met uw speciale dieetwensen. Het Van der Valk Care arrangement is volpension en uw partner kan tegen bijbetaling volledig meegenieten.

ZORGEN
Samen sterk!

Van der Valk Care, het zorgverlenend team en de Vitalenten; fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten bieden onze gasten revalidatie- en herstelzorg, overname van mantelzorg of een vakantie met zorg aan. Na uw incheck in het hotel, neemt de verpleegkundige op uw hotelkamer het zorgplan met u door. Uw maaltijden geniet u in het restaurant. Er is een ‘huiskamer’ waar een aantal keren per week activiteiten worden georganiseerd. ’s Avonds kunt u gewoon een lekker drankje drinken in de hotelbar. Natuurlijk kunt u familie en vrienden uitnodigen.

REVALIDEREN
Uw persoonlijk zorgplan wordt samen met u en met uw behandelend arts opgesteld.

Ook het herstellen na een operatie of een ziekte kan op een prettige manier. U voelt zich op en top gast terwijl de fysiotherapeut, de ergotherapeut of de psychotherapeut u helpt om te herstellen en zowel fysiek als mentaal aan te sterken. Zij beschikken over moderne middelen en kunnen gebruik maken van de fitnessruimte en het 30 graden warme binnenzwembad. Het zorgteam helpt u niet alleen maar zorgt ook voor een prettig verblijf, het regelen van uw afspraken en de ontspanning.

Van der Valk Care onderhoudt goede relaties met de lokale huisartsen en het ziekenhuis en heeft convenanten afgesloten voor medische hulp als dat nodig is. Vriendelijke, respectvolle en warme mensen om u heen bespoedigen uw herstel. Buiten dat is het wetenschappelijk bewezen dat u sneller in een gezonde omgeving herstelt. Uit recent onderzoek blijkt dat gasten die revalideren in een veilige en comfortabele omgeving sneller herstellen. De lichamelijke functies blijken te verbeteren en de kwaliteit van leven is hoger!

Bij Van der Valk in Tiel staat vitaliteit centraal. Gezond worden, gezond zijn en gezond blijven is ons motto. Naast een masseur en een goede kapsalon is er in het hotel een casino, meerdere restaurants, een loungebar en Skybar Sixx met een fantastisch uitzicht over de Betuwe. Bezoek van vrienden en familie is op veel manieren mogelijk, ook als u met uw gasten privacy wilt hebben.

COMFORT
Zorg in combinatie met gastvrijheid en de faciliteiten van een luxe hotel.

Van der Valk Care in Tiel beschikt over aangepaste rolstoelvriendelijke hotelkamers zonder dorpels. De hotelkamers zijn uitgerust met een hoog/laag bed en er kunnen speciale hulpmiddelen zoals een douchekruk of toilet-verhoger voor u worden klaargezet. Als het nodig is kunnen extra hulpmiddelen beschikbaar gesteld worden. Uiteraard beschikt u over een televisie op uw kamer, gratis wifi, een telefoon, koelkast, airconditioning en een kluisje.

Van der Valk Care voldoet aan de eisen van de inspectie volksgezondheid en aan de voorwaarden die zorgverzekeraars aan zorghotels en herstellingsoorden stellen. Van der Valk Care beschikt over een WTZi toelating voor verpleegkundige laagcomplexe zorg. Daarnaast is Van der Valk Care ISO gecertificeerd.

VERGOEDINGEN VAN UW ZORGVERZEKERING

Afhankelijk van uw verzekeringspakket en polisvoorwaarden kunt u in veel gevallen de kosten van het verblijf bij Van der Valk Care geheel of gedeeltelijk terugkrijgen. Huisartsenzorg en voorgeschreven zorg van paramedici vallen meestal onder het basispakket. Voor de exacte vergoeding kunt u het beste VOORAF contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Respijt- en herstelzorg wordt ook vergoed, afhankelijk van uw zorgverzekeraar, maar ook dan declareert u ZELF de kosten bij uw verzekeraar.

  • Krijgt u van uw huisarts een eerstelijnsverblijf (ELV)?
    Dan vragen wij u een bijdrage van € 75,- per nacht voor de eerste week.
    Daarna wordt de eigen bijdrage verlaagd naar € 60,- per nacht.
  • Heeft u geen verwijzing?
    Dan is er een vast tarief van € 245,- per persoon per nacht.
  • Voor een tweede persoon op de kamer rekenen wij ook een vast tarief van € 75,- per nacht voor fullboard. Deze persoon heeft geen verpleging.

Voorwaarden voor verblijf

* U hebt laag-complexe zorg nodig.
* Maximale verblijfsduur is voor alle verblijven bij Van der Valk Care maximaal 6 weken.
* Voorgeschreven zorg van paramedici wordt door de paramedici gedeclareerd, mits vergoedt door uw zorgverzekering. Anders dient u dit bij uitcheck zelf te voldoen.
* Verblijfkosten rekent u bij vertrek zelf af waarna u ze declareert bij uw zorgverzekeraar. Van der Valk Care declareert ALLEEN het eerstelijnsverblijf (ELV) voor u.


Klik hier voor de brochure.