Neem contact op
+31 344 881000
Contact

Veelgestelde vragen

Wordt het verblijf vergoed door de zorgverzekering?
Bij Van der Valk Care betaalt u zelf het verblijf. Mogelijk kunt u deels uw verblijf en de zorg declareren. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekering en pakket. Voor de exacte vergoeding kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar.
Vaak wordt een deel vergoed door de zorgverzekering, waaronder de zorgkosten. Respijt- en herstelzorg wordt ook vergoed afhankelijk van uw zorgverzekeraar, ook dan declareert u zelf uw kosten bij uw verzekeraar.

Hoe ver van te voren moet ik reserveren?
Om zeker te zijn van een kamer in ons hotel met zorg is het verstandig om op tijd te reserveren. Voor de actuele beschikbaarheid kunt u het beste contact met ons opnemen.

Is het verblijf inclusief ontbijt, lunch en diner in het restaurant?
In het verblijf zit ontbijt, lunch en diner bij inbegrepen. Daarnaast krijgt u koffie of thee en een drankje, welke u in het gehele hotel kunt nuttigen (Chiccio, Skybar, terras, restaurant). Overigens beschikt u over koffie, thee en water op de kamer.

Is het mogelijk om hulpmiddelen te huren?
Van der Valk Care draagt zorg voor het beschikbaar stellen van hulpmiddelen in samenwerking met Vegro. De hulpmiddelen worden op uw eigen naam besteld en worden op deze manier vaak door de zorgverzekering vergoed. Tevens is het mogelijk om de middelen mee naar huis te nemen.

Op deze manier heeft u de mogelijkheid om de middelen ook mee naar huis te nemen.

Kan mijn partner ook blijven overnachten?
Uw partner kan voor €75,- per nacht ook blijven overnachten. Dit is fullboard.

Zit Van der Valk Care op meerdere locaties?
Ja, Van der Valk Care heeft in totaal 4 locaties: Tiel, Blijdorp en in Spanje in Hotel Barcarola. Meer informatie over de verschillende locaties leest u hier.

Welke huisarts is verantwoordelijk tijdens mijn verblijf?
Tijdens uw verblijf draagt uw eigen huisarts de zorg. U dient uw eigen huisarts van uw verblijf bij Care op de hoogte te brengen. Onze verpleging onderhoud contact met hem of haar. De gegevens worden in uw dossier opgeslagen.

Is er fysiotherapie aanwezig?
Onze therapeut, To The Point Fysiotherapie, bezoekt u op uw hotelkamer. U kunt hier op eigen kosten gebruik van maken. Oefenen op de kamer, de gang of fitness behoren tot de mogelijkheden. Afhankelijk van uw zorgverzekering en pakket worden enkele behandelingen per jaar vergoed. Ook kan het zijn dat na een operatie een verwijzing van een arts recht geeft op een periode verzekerde fysiotherapie.

Kan ik gebruik maken van het zwembad?
Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het zwembad (temperatuur van meer dan 30 graden) en de sauna. Hiervoor stelt u in samenspraak met uw verpleging een tijdstip vast dat hier mogelijkheden voor zijn. U kunt ook gebruik maken van fysiotherapie in het water. Dit gebeurt in samenspraak met onze fysiotherapeuten. Op dit moment is er geen transfer-lift aanwezig in het zwembad.

Kan ik gebruik maken van de fitness?
Tijdens uw verblijf kunt u ook gebruik maken van de fitness. Wij raden u aan om dit in overleg te doen met de fysiotherapeut.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.