Partners

Zembro
Met het Zembro horloge en bijbehorende Zembro app voor de familie, is er altijd snel contact in geval van nood. Deze video legt in 1.45 minuten uit wat Zembro voor u en uw familie kan betekenen. 

https://www.youtube.com/watch?v=WCjOUUHE_6o

Vegro
Vegro Thuiszorgwinkel is al sinds 1985 een vertrouwde partner voor zorginstellingen en particulieren. Bij ons vindt u een uiteenlopend assortiment verpleeg- en zorgartikelen dat te koop, te huur en te leen is. Dit zijn artikelen voor zowel alledaagse als specifieke gevallen. Uw online bestelling bestelt en betaalt u veilig, gemakkelijk en snel. Verder hebben we veel producten op voorraad. Zo weet u zeker dat u uw gewenste artikelen snel in huis heeft.

WIK vitaal 
WIKVITAAL organiseert sinds 1909 herstelzorg. Leden krijgen een financiële tegemoetkoming wanneer ze tijdens een herstelperiode niet thuis willen of kunnen zijn. Zij kunnen dan naar het eigen zorghotel De Kim in Noordwijk aan Zee of naar een van de aangesloten zorghotels in Nederland. WIK-leden kunnen ook vakantie boeken in De Kim. Zij krijgen 25% korting.
De vereniging denkt ook mee over vitaal oud worden. Sinds april 2017 is de vereniging partner van het landelijk initiatief “Alles is Gezondheid” van het ministerie van Volksgezondheid. De vereniging bevordert onderling contact tussen de leden door het organiseren van borrels en bijeenkomsten.

NBAV 
Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV)
Op vakantie gaan met een beperking vraagt om een goede voorbereiding. Zowel de vakantiegangers, de partners, de familieleden of bijvoorbeeld de zorginstelling willen zeker weten dat alles goed geregeld is. Boeken bij een van de aangesloten leden van de NBAV, betekent kiezen voor deze garanties: kwaliteit, betrouwbaarheid en duidelijkheid. Daar staat de NBAV voor!
Onderscheiden op basis van kwaliteit
Het aanbieden van aangepaste vakanties bestaat al ruim 40 jaar. Tot voor kort ontbrak elke vorm van controle, samenwerking en kwaliteitsbeheersing. Daarom werd de NBAV opgericht. Wie lid is van de NBAV, voldoet aan een lange reeks kwaliteitscriteria en daarmee onderscheiden zij zich in de markt op basis van kwaliteit en garanties.

MEZZO
Mezzo is de landelijke vereniging die opkomt voor iedereen die belangeloos zorgt voor een naaste. Wij zetten ons met hart en hoofd in voor alle mantelzorgers in Nederland en behartigen hun belangen.
Wij zijn een spin in het web die mensen en organisaties aan elkaar verbindt. Samen met 300 aangesloten organisaties bieden we informatie, advies en steun aan mantelzorgers.