Contact
Neem contact op
+31 344 881000

s'Agaró (Spanje)

Revalideren onder de Spaanse zon? Dat kan bij Van der Valk Hotel Barcarola. Het hotel ligt aan de Costa Brava, ongeveer 100 kilometer ten noorden van Barcelona.

De omgeving

In de directe omgeving van Hotel Barcarola zijn 8 golfbanen en het hotel zelf beschikt over een buitenzwembad met zonneterras en loungebar. 's Avonds kunt u genieten van heerlijk eten in Tapasbar La Casita en Beachbar Tucan Beach.

Samenwerking met Zorg Team Costa Brava

Ziek worden op vakantie is nooit leuk. Uitleggen wat de klachten zijn aan een Spaanse dokter is moeilijk als je de taal niet spreekt. Gelukkig gaat Zorg Team Costa Brava graag met u mee. Zij hebben een team van verpleegkundigen en kunnen voor u tolken en vertalen en weten waar u snel en goed geholpen wordt.

Afhankelijk van hoe u verzekerd bent kan Zorg Team Costa Brava u verwijzen en/of begeleiden naar de verschillende privéklinieken of het Hospital Palamos. Als officieel contactpersoon van de ANWB Barcelona zijn de lijntjes kort in het geval van opname of repatriëring voor meer informatie of aanvraag voor begeleiding kunt u bellen met:

Zorg Team Costa Brava
Marijke Smudde
0034 628307585

Bij begeleiding geldt een uurtarief van €25 per uur plus kilometers. Bij een telefonisch consult €15. Alles officieel op factuur en afhankelijk van hoe u verzekerd bent kunt u declareren.

Adres

Carrer del pintor Pablo Picasso 1-19
17220 Sant Feliu de Guixols
Spanje
Tel: +34 972 32 69 32
E-mail: barcarola@valk.com