Neem contact op
+31 344 881000
Contact

Hotel Amersfoort-A1

De comfort hotelkamers zijn sfeervol ingericht. De hotelkamers zijn voorzien van een luxe douche met handdouche, bureau, klimaatbeheersing, WiFi, flatscreen-TV, zitje, voldoende kastruimte, kluis, telefoon en föhn.

Faciliteiten
Als gast van hotel Amersfoort maakt u gratis gebruik van onze fitness. Daarnaast kunt u heerlijk ontspannen bij onze kapsalon of de omgeving verkennen op een van de E-choppers. Ook is Club Toekan net nieuw geopend naast het gelegen Van der Valk Hotel, daag elkaar uit en ga de strijd aan!

Hulpmiddelen
Op de hotelkamer zijn een aantal specifieke hulpmiddelen aanwezig, dit om uw verblijf gemakkelijker te maken. Zo is de badkamer voorzien van een douche zonder opstapje en is er een zitje aanwezig. Het toilet is voorzien van beugels. Indien gewenst kunnen er extra hulpmiddelen zoals een rolstoel voor u worden gereserveerd.

Service
Bij aankomst en vertrek worden uw koffers en tassen voor u uit en in de auto gehaald en op uw kamer neergezet. Verder kunt u genieten van een welkomstdrankje op de hotelkamer.
Indien gewenst is het mogelijk dat een zorgverlener u tijdens uw verblijf komt ondersteunen, bijvoorbeeld bij douchen, wassen en/of aankleden. Dit kunt u aangeven tijdens het boeken in het opmerkingenveld.

*Vanaf het najaar 2022 is het mogelijk om zorg tijdens uw verblijf te reserveren.