Neem contact op
+31 344 881000
Contact

Hotel Barcarola

In het Barcarola hotel kunt u optimaal genieten van een heerlijk verblijf in de Spaanse zon. De aangepaste kamer van 27 m2 is op de op de begane grond gelegen en voorzien van een groot terras met zitje en parasol waar u heerlijk kunt zonnen op de ligbedjes.

Faciliteiten
Deze comfortabele kamer is uitgerust met; een ruime badkamer waar een haardroger, handdoekverwarming en vloerverwarming aanwezig zijn. Een ruime kamer met twee éénpersoonsbedden, bureau, stoel, satelliet TV, kluisje, koelkastje en koffie/thee service.

Hulpmiddelen
Op de hotelkamer zijn een aantal specifieke hulpmiddelen aanwezig, dit om uw verblijf gemakkelijker te maken. De badkamer is voorzien van een aangepaste douche met zitje, verstelbare wastafel en een toilet met beugels. Indien gewenst kunnen er extra hulpmiddelen zoals een rolstoel voor u worden gereserveerd.

Service
Bij aankomst en vertrek worden uw koffers en tassen voor u uit en in de auto gehaald en op uw kamer neergezet. Verder kunt u genieten van een welkomstdrankje op de hotelkamer.
Indien gewenst is het mogelijk dat een (Nederlandstalige) zorgverlener u tijdens uw verblijf komt ondersteunen, bijvoorbeeld bij douchen, wassen en/of aankleden. Dit kunt u aangeven tijdens het boeken in het opmerkingenveld.