Neem contact op
+31 344 881000
Contact

Hotel Hoorn

De comfort hotelkamers zijn sfeervol ingericht en van alle luxe en comfort voorzien.
De kamers zijn met 30m2 ruim opgezet. Hebben een eigentijds karakter en een prachtig uitzicht over de stad Hoorn en het Markermeer of over de uitgestrekte landerijen.

Faciliteiten
Als gast van hotel Hoorn kun je gratis gebruik maken van verschillende sportfaciliteiten zoals een fitness, tennisbaan en golf. Daarnaast kunt u genieten in de welness of gaan voor een gezellige filmavond bij de Vue Boiscoop. Ook kun je de omgeving van Hoorn gaan ontdekken op de E-bike of op de E-scooter. De comfort hotelkamers zijn zo te koppelen tot een familie kamer tot 6 personen

Hulpmiddelen
Op de hotelkamer zijn een aantal specifieke hulpmiddelen aanwezig, dit om uw verblijf gemakkelijker te maken. Zo is de badkamer voorzien van een verlaagde wastafel, toilet met beugels, een extra grote inloopdouche zonder douchewand, een douchestoel en een alarm in de badkamer. Indien gewenst kunnen er extra hulpmiddelen zoals een rolstoel voor u worden gereserveerd.

Service
Bij aankomst en vertrek worden uw koffers en tassen voor u uit en in de auto gehaald en op uw kamer neergezet. Verder kunt u genieten van een welkomstdrankje op de hotelkamer.
Indien gewenst is het mogelijk dat een zorgverlener u tijdens uw verblijf komt ondersteunen, bijvoorbeeld bij douchen, wassen en/of aankleden. Dit kunt u aangeven tijdens het boeken in het opmerkingenveld.

*Vanaf najaar 2022 is het mogelijk om zorg tijdens uw verblijf te reserveren.