Neem contact op
+31 344 881000
Contact

Hotel Leusden

In de comfortkamer van 40 m2 heeft u voldoende ruimte tot uw beschikking. De kamer beschikt over twee aparte bedden, bureau, televisie, badkamer met douche en bad, telefoon en een kluis. Tevens hebben alle kamers een balkon of terras. Verder is in het gehele gebouw de beschikking over gratis WiFi.

Faciliteiten
Als gast van hotel Leusden kun je gratis gebruik maken van de fitness. Daarnaast kunt een gezellige avond bij de Gran Casino doorbrengen. Ook kun je Natuurgebied "de Mossel" gaan ontdekken op een van de E-choppers.

Hulpmiddelen
Op de hotelkamer zijn een aantal specifieke hulpmiddelen aanwezig, dit om uw verblijf gemakkelijker te maken. Zo is de badkamer voorzien van een stang bij zowel douche als toilet. Indien gewenst kunnen er extra hulpmiddelen zoals een rolstoel voor u worden gereserveerd.

Service
Bij aankomst en vertrek worden uw koffers en tassen voor u uit en in de auto gehaald en op uw kamer neergezet. Verder kunt u genieten van een welkomstdrankje op de hotelkamer.
Indien gewenst is het mogelijk dat een zorgverlener u tijdens uw verblijf komt ondersteunen, bijvoorbeeld bij douchen, wassen en/of aankleden. Dit kunt u aangeven tijdens het boeken in het opmerkingenveld.

*Vanaf najaar 2022 is het mogelijk om zorg tijdens uw verblijf te reserveren.