Neem contact op
+31 344 881000
Contact

Hotel Noordwijk

Onze Family Kamer biedt met een oppervlakte van 36m2 voldoende ruimte om te genieten, de kamer is voorzien van een apart woon- en slaapgedeelte en beschikt over 2 Twin bedden of 1 Kingsize bed. In de ruime badkamer treft u een bad & douche.

Faciliteiten
Als hotelgast kunt u kosteloos gebruik maken van ons zwembad en onze fitness. Benieuwd wat er allemaal te zien is in de omgeving? Ontdek de prachtige omgeving van Noordwijk op een van onze leuke e-choppers.

Hulpmiddelen
Op de hotelkamer zijn een aantal specifieke hulpmiddelen aanwezig, dit om uw verblijf gemakkelijker te maken. Zo is de badkamer voorzien van een douche met een extra handgreep en betreft het een toilet met beugels. De gehele hotelkamer is zeer ruim zodat u genoeg bewegingsvrijheid heeft. Indien gewenst kunnen er extra hulpmiddelen zoals een rolstoel voor u worden gereserveerd.

Service
Bij aankomst en vertrek worden uw koffers en tassen voor u uit en in de auto gehaald en op uw kamer neergezet. Verder kunt u genieten van een welkomstdrankje op de hotelkamer.
Indien gewenst is het mogelijk dat een zorgverlener u tijdens uw verblijf komt ondersteunen, bijvoorbeeld bij douchen, wassen en/of aankleden. Dit kunt u aangeven tijdens het boeken in het opmerkingenveld.

*Vanaf najaar 2022 is het mogelijk om zorg tijdens uw verblijf te reserveren.