Neem contact op
+31 344 881000
Contact

Hotel Tiel

Overnacht in alle luxe die de comfort hotelkamer van 30 m² te bieden heeft. De kamer is uitgerust met twee eenpersoonsbedden, een bureau, koffie/theefaciliteiten, klimaatbeheersing, zitje en tv. Tevens beschikt de kamer over een ruime badkamer met douche en toilet. Verder is er een telefoon, WIFI, föhn, kluisje en een assortiment van badproducten aanwezig op de kamer.

Faciliteiten
Als gast van hotel Tiel maakt u gratis gebruik van sportfaciliteiten zoals fitness of zwembad. Daarnaast kunt u heerlijk ontspannen in de Weleda City Spa of de omgeving verkennen op een van de E-choppers.

Hulpmiddelen
Op de hotelkamer zijn een aantal specifieke hulpmiddelen aanwezig, dit om uw verblijf gemakkelijker te maken. Zo is de badkamer voorzien van een douche met een extra handgreep en betreft het een toilet met beugels. Daarnaast is de kamer voorzien van een hoog/laagbed. Indien gewenst kunnen er extra hulpmiddelen zoals een rolstoel voor u worden gereserveerd.

Service
Bij aankomst en vertrek worden uw koffers en tassen voor u uit en in de auto gehaald en op uw kamer neergezet. Verder kunt u genieten van een welkomstdrankje op de hotelkamer.
Indien gewenst is het mogelijk dat een zorgverlener u tijdens uw verblijf komt ondersteunen, bijvoorbeeld bij douchen, wassen en/of aankleden. Dit kunt u aangeven tijdens het boeken in het opmerkingenveld.

*Vanaf najaar 2022 is het mogelijk om zorg tijdens uw verblijf te reserveren.