Neem contact op
+31 344 881000
Contact

Hotel Vught

De comfort hotelkamer biedt alle gemakken voor een luxe overnachting. U slaapt heerlijk in een ruime kamer van 36 m². De kamer is uitgerust met De kamer is uitgerust met twee eenpersoons hoog/laagbedden, terras, koffie/theefaciliteiten, airconditioning, bureau, zitje en flat screen tv. Verder is de badkamer voorzien van een douche, toilet, wastafel, föhn en een assortiment van badproducten.

Faciliteiten
Als gast van hotel Vught maakt u gratis gebruik van sportfaciliteiten zoals fitness, jeu de boules. Daarnaast kunt u heerlijk ontspannen in de Weleda City Spa.

Hulpmiddelen
Op de hotelkamer zijn een aantal specifieke hulpmiddelen aanwezig, dit om uw verblijf gemakkelijker te maken. Zo is de badkamer voorzien van een douche met een zitje en betreft het een verhoogd toilet met beugels. Indien gewenst kunnen er extra hulpmiddelen zoals een rolstoel voor u worden gereserveerd.

Service
Bij aankomst en vertrek worden uw koffers en tassen voor u uit en in de auto gehaald en op uw kamer neergezet. Verder kunt u genieten van een welkomstdrankje.
Indien gewenst is het mogelijk dat een zorgverlener u tijdens uw verblijf komt ondersteunen, bijvoorbeeld bij douchen, wassen en/of aankleden.

*Vanaf najaar 2023 is het mogelijk om zorg tijdens uw verblijf te reserveren.