Neem contact op
+31 344 881000
Contact

Care@Home

25 maart 2021

Horecapersoneel Van der Valk in te zetten als huishoudelijke hulp of oppas

VUGHT - In deze bijzondere tijden is het aandacht hebben voor onze medemens nóg belangrijker geworden, met name voor kwetsbare dierbaren. Maar dit vraagt wel om menskracht om dit waar te maken. Daarom biedt horecapersoneel van Van der Valk als enige hotelketen in Nederland een helpende hand in de huishoudelijke hulp of als oppas. Maar wel zoals u van Van der valk gewend bent, betrokken en behulpzaam.

Huishoudelijke hulp
De medewerkers van Van der Valk zijn in te zetten als huishoudelijke hulp, waarbij zij hun gastvrijheid kunnen laten zien. Denk hierbij onder andere aan het verschonen van het linnengoed en de handdoeken. Dit wordt dan vanuit het hotel meegenomen. Maar ook aan wassen, stofzuigen of schoonmaken. Daarnaast is een moment van aandacht ook belangrijk, aangezien eenzaamheid een groot probleem is in deze tijd.

Oppassen
Voor degenen die thuis kinderen hebben en niet aan hun werk toekomen, is er ook een oplossing. Naast huishoudelijk werk kan het personeel namelijk ook worden ingezet als oppas. Medewerkers van Van der Valk hebben tijdens hun werk dagelijks te maken met kinderen en weten hoe zij kinderen moeten vermaken.

Laten we elkaar helpen!
Elfi van der Valk: “Onze medewerkers geven de gasten een gevoel van vertrouwdheid, betrokkenheid en bieden veiligheid, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de wensen, behoeften en mogelijkheden. Ze houden in een bepaalde mate een oogje in het zeil, wat voor minder stress op de omgeving zorgt.”

Abonnementsvorm
Beide diensten zijn tegen betaling in te zetten van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. De kosten van een abonnement bedragen € 50,- per week. Meer informatie is te vinden op de website www.vandervalkcare.nl.